Creative Textil

Om oss

Om Creative Textil i Borås

Creative Textil i Borås AB är ett agentur- och importföretag av textila tillbehör som sybehör, sytråd, kardborreband, blixtlås, mellanlägg mm. Vi finns i en egen fastighet på Viareds industriområde utanför Borås. 

Historia

Företagets verksamhet går tillbaka till 1947 och namnet KE Lundberg, från starten var KE Lundberg ett renodlat tygagenturföretag.

Detta utvecklades och så småningom breddades verksamheten till att även omfatta sytråd och textila tillbehör. Namnbytet till Creative Textil i Borås AB skedde vid ägarbyte år 1999.

Företaget har utvecklats från en ren agenturverksamhet till att även bedriva import från Europa och Asien.

Sedan 1995 har vi samarbetat med våra leverantörer av mellanlägg, blixtlås och sytråd. År 2000 kompletterade vi vårt sortiment med kardborreband.

Mål

Vårt mål är att verksamheten skall spegla kundens och marknadens behov. Det vill säga rätt produkt vid rätt tid och till rätt pris, för att lyckas med det har vi en kontinuerlig dialog med våra leverantörer och kunder samt är lyhörda för deras önskemål. Vi är övertygade om att detta är grunden till det långa givande samarbete som vi har med våra kunder.

Besöksadress

Vi tar gärna emot besök men vänligen ring innan och boka tid.
Segloravägen 15, Viared
504 64 Borås
Telefon: 033-12 75 50